QUETA RÓDENAS PRESENTA EL SEU ÚLTIM LLIBRE: CARTOGRAFIA DEL CRIM

Queta Rodenas Simón presenta el seu últim llibre: 'Cartografia del Crim'. Es tracta d'un document que conjumina la selecció de casos ocorreguts en la Província de Castelló a la fi del segle XIX i principis del XX. Queta assegura durant la presentació que la labor de la Guàrdia Civil en eixos anys va ser crucial per a descobrir tots eixos crims que hui compta, en una societat molt més rural i molt diferent de la qual hui coneixem.

Cal destacar que durant la presentació que va tindre lloc en el Menador Espai Cultural de la ciutat de Castelló de la Plana, l'autora va estar acompanyada per Carlos Tosca, editor del llibre; María España, regidora de cultura de l'Ajuntament de Castelló i Víctor Navarro, director d'El Mundo Castellón al Dia. A més, en la presentació també van intervindre diversos actors que representaven als protagonistes d'estes històries de crim ocorregudes a la província.

L'autora assegura que ha investigat molt, ha fet un treball previ de recopilació d'informació molt ampli i a més, ha passat moltes hores en el cementeri per a arribara conéixer fins i tot als parents més pròxims que viuen actualment tant de víctimes com d'assassins per a canalitzar bé les seues històries. Pròximament Queta també realitzarà visites teatralitzades al cementeri de Sant Josep situat a la ciutat de Castelló.
PROXIMIA